Στρατιωτική παρέλαση με το «Μακεδονία ξακουστή» στην Αθήνα

25 Μαρτίου 2019 13:03

Ξεχώρισαν οι Εύζωνες που παρέλασαν υπό τους ήχους του εμβατηρίου - Εντυπωσιακές εικόνες από τους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, τα μηχανοκίνητα τμήματα, τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα


Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η στρατωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας με άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό και να εισπράττουν το χειροκρότημα των πολιτών που κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να τους δουν από κοντά.

Ξεχωριστή στιγμή η παρέλαση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που πέρασαν μπροστά από τους επισήμους υπό τους ήχους του εμβατηρίου «Μακεδονία ξακουστή».

Με το «Μακεδονία ξακουστή» έφτασε στο Σύνταγμα και η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με τους παριστάμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Εντυπωσιακές εικόνες χάρισαν τα αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξαν πάνω από το χώρο της παρέλασης ενώ δεκτοί με έντονα χειροκροτήματα έγιναν οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos