Ζαχαροπλαστεία Κaravan: Κλείνουν έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας

27 Μαρτίου 2019 16:32

Τέλος εποχής για τα ζαχαροπλαστεία με τα ανατολίτικα γλυκά


Η αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan που φημιζόταν για τα ανατολίτικα γλυκά της βρίσκεται ένα βήμα πριν από το λουκέτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν κλείσει πέντε από τα έξι καταστήματα francise σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο, Πειραιά, ενώ πρόκειται να κλείσει και το κατάστημα της Γλυφάδας.

Η ενημέρωση των πελατών έγινε μέσω θυροκολλημένης ανακοίνωσης. «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι έχει «κατέβει» ακόμα και η ιστοσελίδα της Karavan. Η λειτουργία των καταστημάτων ξεκίνησε το 1982 και ήταν η μοναδική αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Ακόμη είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos