Επίθεση σε ομάδα ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια -Ενας αστυνομικός τραυματίας

12 Μαϊος 2019 18:40

Επίθεση σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ εξαπέλυσαν στα Εξάρχεια μια ομάδα αναρχικών.

Το περιστατικό συνέβη στην Τοσίτσα και Ζαΐμη όταν οι μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ πραγματοποιούσαν περιπολία για τυχόν ύποπτες κινήσεις μετά και τα χθεσινοβραδινά επεισόδια.

Στις 16:45 αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μοτοσικλέτα με επιβάτες δύο άνδρες, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν να σταματήσουν. Τότε, τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.

Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηκαν μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

Εκεί τους επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.

Ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τραυματίστηκε διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές για το περιστατικό.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos