Εκλογές 2019: Τεράστιες ουρές στο παρά πέντε -Μεγάλη αναμονή για την κάλπη

26 Μαϊος 2019 17:16

Το υπουργείο Εσωτερικών διαβεβαιώνει ότι η διαδικασία των εκλογών εξελίσσεται ομαλά, αλλά οι εικόνες από τα εκλογικά τμήματα μαρτυρούν ότι απαιτείται από τους ψηφοφόρους να κάνουν αρκετή υπομονή.

Από νωρίς το πρωί είχαν παρατηρηθεί ουρές, σε αρκετά εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Το γεγονός αυτό οφείλεται από τη μία στις ελλείψεις που υπήρξαν σε πολλές περιοχές στις εφορευτικές επιτροπές. Τόσο το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου διαβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει λυθεί.

Ομως, οι καθυστερήσεις συνεχίζονται. Και αυτό αποδίδεται στην ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας, αφού είναι τετραπλή, με κάλπες για τις ευρωεκλογές αλλά και τις περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Ετσι, οι ψηφοφόροι αναγκάζονται να περιμένουν για να ψηφίσουν ακόμη και μισή ώρα στην ουρά και βέβαια όχι μόνο μία φορά, αφού ψηφίζουν σε δύο ξεχωριστά τμήματα, κάτι που προκαλεί τη συμφόρηση.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos