Μπουρίνι έπληξε την Αττική -Ποτάμια οι δρόμοι στα νότια Προάστια

17 Ιουνίου 2019 17:53

Ξαφνική νεροποντή εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα Νότια Προάστια με τους δρόμους σε πολλά σημεία να γίνονται ποτάμια και σε πολλές περιπτώσεις να σημειώνεται μποτιλιάρισμα εξαιτίας του άστατου καιρού.

Το καλοκαιρινό μπουρίνι που άλλαξε απότομα το σκηνικό του καιρού, ξέσπασε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι και ήταν τόσο έντονη που σε πολλές περιοχές, κυρίως στα νότια Προάστια οι δρόμοι πλημμύρισαν με νερό,.
Φαίνεται πως η πυροσβεστική βρίσκεται σε επιφυλακή σε Βουλιαγμένη, αλλά και Βάρκιζα όπου η ποσότητα του νερού ήταν σημαντική και σε πολλούς δρόμους παρουσιάστηκαν προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως διακόπηκε η κίνηση του τραμ στην παραλιακή και στο ύψος του Αλίμου, καθώς κόπηκαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης των συρμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή συνέβη εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, κεραυνός χτύπησε στο σημείο προκαλώντας τη βλάβη που επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την κίνηση στα νότια της Αττικής.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos