Χαλκίδα: Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία την τελευταία στιγμή!

23 Ιουνίου 2019 21:30

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στις αστυνομικές δυνάμεις της Χαλκίδας όταν το κέντρο Αμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, πηδώντας στο κενό από την υψηλή γέφυρα.

 

Σύμφωνα με το LamiaReport, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο Βοιωτίας, η οποία ζήτησε να κινητοποιηθούν καθώς ο 38χρονος αδελφός της -υπήκοος Αλβανίας- σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.
Αμεσα δόθηκε σήμα για επέμβαση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

powered by Rubicon Project
Κατά τις ίδιες πηγές, όταν έφτασαν στη γέφυρα οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 38χρονο έτοιμο να πηδήξει στο κενό! Τότε έτρεξαν στο σημείο και τον απομάκρυναν, αποτρέποντας την αυτοκτονία.

Ο 38χρονος, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο ψυχιατρικό κατάστημα που βρίσκεται στο Δαφνί Αττικής.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos