Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτολεμαϊδα: Αθλητές της ποδηλασίας οι δύο νεκροί του τροχαίου δυστυχήματος

23 Ιουνίου 2019 22:30

Συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό μία γυναίκα έπεσε πάνω σε γκρουπ έξι ποδηλατών


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Πτολεμαϊδας – Άρδασσας και στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο ποδηλάτες, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα, έπεσε πάνω σε γκρουπ έξι ποδηλατών.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε και ένας ακόμα τραυματίας από το τροχαίο, ενώ οι άλλοι δύο ποδηλάτες φέρουν μόνο θλαστικά τραύματα. Ο ένας από τους νεκρούς ήταν ηλικίας 25 ετών και καταγόταν από το χωριό Πλατανόρεμα Σερβίων. Πρόκειται για τον Γ.Π., ο οποίος ήταν αθλητής ποδηλασίας. Αθλητής ποδηλασίας φέρεται να είναι και ο δεύτερος νεκρός, ο οποίος καταγόταν από την Έδεσσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από στροφή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η οδηγός του οχήματος κατευθυνόταν προς την Έδεσσα, ενώ το γκρουπ των ποδηλατών κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Άμεσα έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κοζάνη και ένα από την Πτολεμαΐδα, οι οποίοι μετέφεραν νεκρούς και τραυματίες στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Κοζάνη βρισκόταν για σύσκεψη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Τζανετής. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης χτύπησε ο συναγερμός, ο οποίος ενημέρωνε για σοβαρό περιστατικό στην περιοχή.

ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr