Και η «Εθνική Ελλάδος» τραγουδάει Λένα Ζευγαρά! Στο μικρόφωνο ο Κώστας Μανωλάς!

04 Ιουλίου 2019 16:23

Στο δικό της «γήπεδο» ανέβασε η Λένα Ζευγαρά τον Κώστα Μανωλά, που έπαιξε αλλιώτικη «μπάλα», από τη θέση του τραγουδιστή αυτή τη φορά, και το θερμόμετρο της διασκέδασης, χτύπησε «κόκκινο».

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, λίγες μέρες πριν την «χρυσή» μεταγραφή του, σε πάρτι που βρέθηκε, το γλέντησε δεόντως, δείχνοντας να είναι θαυμαστής της Λένας Ζευγαρά (που αυτή την περίοδο κάνει το πιο sold out live tour ανά την Ελλάδα, πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια της, γνωρίζοντας απέξω και τραγουδώντας τις επιτυχίες της, τη μία μετά την άλλη.

Δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας με το «Όνειρα», ο Κώστας Μανωλάς, με σύσσωμη την «Εθνική Ελλάδος» να τον αποθεώνει, όπως οι Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης , Μανιάτης και άλλοι, στη συνέχεια ερμήνευσε το live unplugged της, που περιλαμβάνει, πέντε μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της, Μιχάλη Τουρατζίδη, όπως το «Αμαρτίες», «Έχασα τη Γη», «Ζημιά», και άλλα, κερδίζοντας το χειροκρότημα. Το γλέντι, με τη Λένα Ζευγαρά (που σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι) στο γήπεδο της διασκέδασης, και με συμπαίκτες της, την «Εθνική Ελλάδος», κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos