Χάζεψαν στη Σούδα με το υπερπολυτελές γιοτ

10 Ιουλίου 2019 21:30

Οσοι πέρασαν το πρωί της Τρίτης από το λιμάνι της Σούδας χάζεψαν στη θέα ενός πολυτελούς γιοτ, που προσέγγισε την προβλήτα.

Το γιοτ, με αραβικά γράμματα μπροστά, σταμάτησε στη Σούδα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, βρίσκεται αγκυροβολημένο εκεί και μακριά από κάθε περαστικό που θέλει να πλησιάσει. Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το εκπληκτικό αυτό γιοτ ανήκει στον Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, ο οποίος είναι Εμίρης του Κατάρ.

 Ο Εμίρης Αλ Θανί με τον Ντόναλντ ΤραμπΜάλιστα, είναι πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας του, έχει μετοχές στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήταν ο βασικός συντελεστής για να αναλάβει το Κατάρ την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2022. Μια ανάληψη που έγινε ωστόσο υπό τη σκιά σκανδάλων με δωροδοκίες, που ακόμη είναι υπό έρευνα.

Όσον αφορά το γιοτ του Εμίρη, πρόκειται για το Al Lusail, 123 μέτρων μήκους, που έχει όλες τις ανέσεις. Σουίτες, γυμναστήριο, πισίνα, σαλόνι ομορφιάς, γκαράζ για πολυτελή μικρότερα σκάφη, κινηματογράφο, BBQ, beach club, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και άλλα πολλά διαθέτει το υπερπολυτελές γιοτ που οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να χαζέψουν μόνο από απόσταση.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos