Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα

24 Ιουλίου 2019 10:22

Ανοίγει ξανά, μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, από σήμερα Τετάρτη (24/07) έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ.

Πώς γίνεται η αίτηση

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα καταβάλλονται ηλεκτρονικά στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου (https://stegastiko.minedu.gov.gr). Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Γίνεται ένταση εάν απορριφθεί η αίτηση;
Ενσταση-αίτηση θεραπείας μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε αιτείται του στεγαστικού επιδόματος, εντός προθεσμίας ενός μήνα από τη γνωστοποίηση- είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, είτε από την παρακολούθηση της πορείας της αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής- του απορριπτικού αποτελέσματος, το οποίο προέκυψε είτε από τον ηλεκτρονικό έλεγχο, είτε από τον έλεγχο των υπηρεσιών του Ιδρύματος. Η ένσταση-αίτηση θεραπείας υποβάλλεται έντυπα προς το Ιδρυμα και προσκομίζονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των ισχυρισμών του αιτούντος. Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ιδρύματος μπορεί να ζητήσουν οποιοδήποτε πρόσθετο δικαιολογητικό κρίνουν απαραίτητο για την εξέταση της ένστασης-αίτησης θεραπείας.

ιεφιμεριδα.γρ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos