Αγριο έγκλημα στο Περιστέρι: 37χρονος έπνιξε με σακούλα τον συγκάτοικό του

24 Ιουλίου 2019 17:18

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Περιστέρι, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από διαπληκτισμό δύο συγκάτοικων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 37χρονος δολοφόνησε τον 35χρονο συγκάτοικό του μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι.

Σημειώνεται ότι ο θύτης μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα. Ο δράστης που συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Περιστερίου, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πώς έγινε το έγκλημα
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε το πρωί επεισόδιο με τον συγκάτοικό του, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων τους.

Στη συνέχεια το επεισόδιο έληξε, αλλά το μεσημέρι άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Τότε, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο δράστης και, αφού τους είπε ότι σκότωσε τον συγκάτοικό του, παραδόθηκε.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/agrio-egklima-sto-peristeri-skotose-sygkatoiko?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos