Πλημμύρισαν τα λιμάνια, στο 90% η πληρότητα για Κυκλάδες

27 Ιουλίου 2019 16:22

Κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα οι εκδρομείς του Αυγούστου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την κίνηση στα λιμάνια να είναι πολύ αυξημένη.


Η μαζική έξοδος που ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται και σήμερα καθώς από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν τουλάχιστον 49 πλοία.

Κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν οι Αθηναίοι την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Συγκεκριμένα, σήμερα από τον Πειραιά αναμένεται να αναχωρήσουν συνολικά 27 πλοία, 16 από το λιμάνι της Ραφήνας και άλλα 6 από το Λαύριο. Χθες, και από τα τρία λιμάνια ταξίδεψαν πάνω από 45.000 επιβάτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στο 90% η πληρότητα των πλοίων
Σύμφωνα με τουριστικούς πράκτορες, που μίλησαν στην ΕΡΤ, η πληρότητα στα πλοία για Κυκλάδες φτάνει το 90%, ενώ για τους υπόλοιπους προορισμούς η πληρότητα κυμαίνεται στο 80%.

Σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν 49 πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου
Για τα επόμενα όμως δύο Σαββατοκύριακα, όπου και αναμένεται η μεγαλύτερη έξοδος καθώς οι περισσότεροι Αθηναίοι παραδοσιακά προτιμούν τον Αύγουστο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η πληρότητα των πλοίων θα αγγίξει το 100%.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos