Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος με τραυματίες – Πανικός στην παραλία του Αγίου Ιωάννη

28 Ιουλίου 2019 14:22

Μια μητέρα με δύο από τα πέντε παιδιά της, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της έκρηξης. Το σκάφος που επέβαινε η οικογένεια τυλίχτηκε στις φλόγες στην παραλία του Αγίου Ιωάννη. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν να βοηθήσουν μετά το αρχικό σοκ, τα άτομα που βρίσκονταν μέσα. Αποκαλυπτικές οι εικόνες από τη Χαλκιδική. Στο σημείο ασθενοφόρα και άντρες του Λιμενικού.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όταν σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή σκάφους, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα.

Από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και δύο από τα παιδιά της. Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.
Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Οι λουόμενοι που έκεινη την ώρα έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, βγήκαν έξω και κάποιοι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Στο σχετικό βίντεο, βλέπουμε κάποιους να έχουν πλησιάσει με πυροσβεστήρες στα χέρια, την ώρα που η φωτιά συνεχίζει να καίει ολόκληρο το σκάφος.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα που έσπευσαν για τους τραυματίες.

Ευτυχώς η κατάσταση των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν από την έκρηξη στο σκάφος, δεν εμπνέει ανησυχία. Δείτε το βίντεο του voria.gr, την ώρα της φωτιάς…

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos