Χίος: Βρέθηκαν οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ του ρακένδυτου

01 Αυγούστου 2019 10:35

Ο άντρας που κυκλοφορούσε ρακένδυτος στους δρόμους της Χίου, τους άφησε κληρονομιά 1.000.000 ευρώ. Ποιοι είναι εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους, από ικανοποίηση...


Με μια χαρακτηριστική μπαστούνα και ένα μαντίλι στο κεφάλι, κυκλοφορούσε ρακένδυτος στους δρόμους της Χίου. Ο θάνατός του, αποκάλυψε πως ο 90χρονος είχε στην τράπεζα 1.000.000 ευρώ. Κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς από τους γείτονες, ακόμα και τους συγγενείς του.


Ο άντρας που κυκλοφορούσε ρακένδυτος, έμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι. Ήταν συνταξιούχος οικοδόμος και εργάτης γης, που ζούσε μόνος του σε ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε στο περιβάλλον του, ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα.

Στα νιάτα του, υπήρξε ένας ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια.

Οι κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες του chiosnews.gr, που επικαλείται τραπεζικούς κύκλους, ο 90χρονος είχε κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει.

Αυτοί είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του, εφόσον ο ρακένδυτος άντρας δεν είχε αφήσει διαθήκη. Μάλιστα έχουν πληροφορηθεί τα ευχάριστα και πλέον κάνουν… διαφορετικά σχέδια για το μέλλον.

Σύμφωνα με το politischios, οι παλαιότεροι θυμούνται ότι έπειτα από διένεξή του, πριν χρόνια, με συγκεκριμένη τράπεζα, ο ηλικιωμένος έφθασε έξω από το υποκατάστημα με μαύρες σακούλες, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.
Γνωστοί του δε στο καφενείο της αγοράς, σημείωναν ότι πριν δύο μήνες περίπου κάποιοι προσπάθησαν να τον κλέψουν και από τότε η υγεία του είχε κλονιστεί.

newsit.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos