Heidi Klum - Tom Kaulitz: Η βόλτα με τη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση λίγο πριν τον γάμο τους!

03 Αυγούστου 2019 21:30

Στο κατάστρωμα της θρυλικής θαλαμηγού του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O» έχουν περπατήσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, ο Τζον Κένεντι, η Μαρία Κάλλας, ο Γουίνστον Τσόρτσιλ. Εκεί, λοιπόν, σήμερα, η Heidi Klum θα παντρευτεί για δεύτερη φορά τον εκλεκτό της καρδιάς της, Tom Kaulitz.

Έξι μήνες από την επισημοποίηση της σχέσης της, το πρώην αγγελάκι της «Victoria’s Secret» και ο 29χρονος κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Κάπρι της Ιταλίας για έναν δεύτερο μεγαλύτερο γάμο, στον οποίο θα έχουν στο πλευρό τους όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

 

Οι 120 καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ησυχαστήριο του Έλληνα Κροίσου. Μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του οποίου έχουν μείνει εκεί. Την Παρασκευή, μάλιστα, η νύφη και ο γαμπρός ξεκίνησαν τους εορτασμούς, κάνοντας τον γύρω του νησιού Κάπρι το ιστορικό και πολυτελές γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

tlife.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos