Ο σκύλος με τα... δύο πρόσωπα -Ενα αξιαγάπητο τσιουάουα με διαφορετικό χρώμα ματιών

16 Αυγούστου 2019 23:30

Το διαδίκτυο λατρεύει τα ζώα και ίσως αυτός ο σκύλος να γίνει viral χάρη στα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.


Έχουμε δει σκύλο με μύτη σε σχήμα καρδιάς, αλλά σκύλο με τέλεια σχηματισμένο φρύδι και διαφορετικό χρώμα ματιών, όχι μέχρι τώρα.Το 2χρονο σκυλί από την Ταϊλάνδη, με το όνομα Λάκι (Τυχερός) έχει τόσο μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνει όσους τον βλέπουν να μένουν με το στόμα ανοιχτό, και τους περισσότερους να αναρωτιούνται αν οι φωτογραφίες του είναι πραγματικές ή επεξεργασμένες στο Photoshop. Κι αυτό γιατί το πρόσωπό του μοιάζει με δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα – μια συνηθισμένη όψη τσιουάουα και μια που θυμίζει ένας από τους κακούς των ταινιών του Τζέιμς Μποντ.

«Είδα μια ανάρτηση στο Facebook που έλεγε ότι η Λάκι ψάχνει να βρει ένα νέο σπίτι. Όταν είδα το πρόσωπό της, αμέσως ήξερα ότι τον ήθελα αυτόν τον σκύλο. Έτσι, επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη του και τον υιοθέτησα. Εξεπλάγην από την εμφάνισή του αλλά σκέφτηκα ότι ήταν τέλειος και μοναδικό» δήλωσε η νέα του ιδιοκτήτρια Τσάρις Φκα Τσα στο Bored Panda.
Τα περίεργα χαρακτηριστά της Λάκι - Το διαφορετικό χρώμα ματιών και το τέλεια σχηματισμένο φρύδι
Κι όταν η 29χρονη Τσάρις ανάρτησε μια φωτογραφία του νέου της σκύλου σε μια κοινότητα σκύλων στο Facebook, δεν μπορούσε να το πιστέψει πως θα συγκέντρωνε τόσα πολλά likes και σχόλια. Υπάρχει όμως εξήγηση γι’ αυτό. Η Λάκι έχει ένα μάτι ανοιχτό μπλε και ένα άλλο καφέ, ενώ πάνω από το θαλασσί μάτι το τρίχωμά της σχηματίζει ένα μαύρο φρύδι που την κάνει να μοιάζει είτε έτοιμη να σε κρίνει ή πολύ σοβαρή. Και παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί, δεν το έχει ζωγραφίσει η ίδια το φρύδι αυτό.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πιστεύουν πως το φρύδι της είναι ζωγραφισμένο
«Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι αυτό είναι το πραγματικό του φρύδι, νομίζουν ότι το έκανα εγώ με ένα μόνιμο μαρκαδόρο ή πως του έχω κάνει photoshop. Και το καταλαβαίνω, εν μέρη, γιατί είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ένας σκύλος μπορεί να έχει ένα τέλειο φρύδι» λέει η Τσάρις.

Ενώ άλλοι αναρωτιούνται εάν βλέπει καλά με τα δύο διαφορετικά χρώματα ματιών
Και παρά την περίεργη εμφάνισή του, η Λάκι είναι ένα πολύ υγιές κουτάβι. Λόγω της σπάνιας κατάστασής της, που ονομάζεται ετεροχρωμία, πολλοί αναρωτιούνται αν βλέπει αλλά η Τσάρις επιβεβαιώνει πως δεν είναι τυφλή και πως βλέπει τα πάντα πεντακάθαρα.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos