Τραγωδία στα Διαβατά: Με τους υπέρηχους κύησης στα χέρια η νεκρή έγκυος

20 Αυγούστου 2019 14:04

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τη σύγκρουση τρένου με επιβατικό αυτοκίνητο τη Δευτέρα το μεσημέρι σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών.


Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας εγκύου και στον τραυματισμό του συζύγου της.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική δεν είχε τις αισθήσεις της, ενώ, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στα χέρια της κρατούσε τους υπέρηχους κύησης. Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου. Η 41χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για να γίνει υπέρηχος στο έμβρυο και μετά στο «Παπανικολάου», όπου και θα γίνει νεκροτομή. Ο 50χρονος άνδρας του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου».

Η μοιραία προσπέραση και το τρένο
To δυστύχημα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέβη στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, ο οδηγός προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στη φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες. «Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos