Η γάτα που έχει τρελάνει το Ιντερνετ -Εχει περίεργο βλέμμα, θυμίζει λίγο λιοντάρι, λίγο λύκο και λίγο άνθρωπο

29 Αυγούστου 2019 18:27

Θυμίζει λίγο λιοντάρι, λίγο λύκο και εν μέρει άνθρωπο. Ο λόγος για μια γάτα με ένα μαγευτικό τρίχωμα που έχει κατακτήσει χιλιάδες οπαδούς στο Instagram.


Η Βίβο είναι μια 3χρονη γάτα ράτσας Maine Coon, ζει στην Κίνα με τα αφεντικά της, Ρόμπερτ και Ιζαμπέλα Σίζκα και έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων χρηστών στο Instagram από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να φτιάξει έναν λογαριασμό αφιερωμένο στο αιλουροειδές, πριν από δύο χρόνια.

Το παρουσιαστικό της που τρομάζει και σαγηνεύει

Πολλοί από τους χρήστες του Instagram μόλις αντίκρισαν για πρώτη φορά την γάτα, είπαν ότι μοιάζει σαν μέλος «βασιλικής οικογένειας» λόγω της μεγαλοπρεπούς και κομψής εμφάνισής της. Άλλοι είπαν ότι μοιάζει «λίγο με λιοντάρι, λίγο με λύκο και εν μέρει με άνθρωπο».

Ένας χρήστης του Reddit μάλιστα, έγραψε: «Αν υπάρχει βασίλειο για τις κατοικίδιες γάτες, ο Βίβο είναι ο βασιλιάς τους» με κάποιον άλλον να αναφέρει: «Θα ακολουθούσα αυτό το βασιλικό θηρίο σε οποιαδήποτε μάχη» με έναν τρίτο να προσθέτει: «Μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από πρόβα της θεατρικής παράστασης ‘Cats’».

Η ράτσα της είναι από τις παλαιότερες της βόρειας Αμερικής

Ο Βίβο θεωρείται πως είναι ένας μαύρος Maine Coon λόγω της μαύρης γούνας του. Η συγκεκριμένη ράτσα είναι μία από τις παλαιότερες στην Βόρεια Αμερική με το όνομά της να δημιουργείται πριν από έναν αιώνα περίπου, σύμφωνα με το State Symbol USA. Η ράτσα αυτή αναγνωρίστηκε ως κρατικό ζώο της πολιτείας του Μέιν το 1985 και έχει λάβει τον σεβασμό όλων λόγω της ικανότητάς του ζώου να επιβιώνει στους σκληρούς χειμώνες της περιοχής.

Σύμφωνα με το PetFinder, οι θεωρίες για την καταγωγή της συγκεκριμένης ράτσας, αναφέρουν πως ίσως είναι απόγονος των γατών της Μαρίας Αντουανέτας και του κατοικιδίου ενός ναυτικού με το όνομα Coon, που αγκυροβόλησε στο Μέιν το 1700 και που πιθανότατα ζευγάρωσε με τις ντόπιες γάτες.



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos