Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ: Σε 90 λεπτά εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος στην Αττική!

23 Σεπτεμβρίου 2019 14:15

Χαμός για το Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ και στην Αττική! Μέσα σε 1,5 ώρα από την έναρξη υποβολής των αιτήσεων, εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ άνοιξε σήμερα (23.09.2019) στις 10:00 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν στις 11:35.

Υποβλήθηκαν 5.345 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την περιφέρεια Αττικής καταχωρήθηκαν 10.168 αιτήσεις για το Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ.

 Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» θα συνεχιστεί μεθαύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπενθυμίζει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν πρόσθετοι πόροι ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και στο πλαίσιο αυτό θα εξαντλήσει -σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης- τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

newsit.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr