Αναβρασμός στη Μόρια: Σε καθιστική διαμαρτυρία οι μετανάστες

01 Οκτωβρίου 2019 12:13

Εκαντοντάδες βρίσκονται καθισμένοι στην είσοδο του καταυλισμού και ζητούν να μεταφερθούν από εκεί - «Η Μόρια είναι φυλακή», λένε -


Μικροεντάσεις μεταξύ των μεταναστών, ενώ στο σημείο βρίσκεται μία διμοιρία των ΜΑΤ - Με 15 μέτρα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κρίση

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην Μόρια την καθιστική διαμαρτυρία που ξεκίνησαν χθες περίπου 200 γυναίκες..

Δεκάδες μετανάστες κάθισαν μπροστά στην είσοδο του ΚΎΤ και ζητούν να μεταφερθούν από εκεί προς την Ευρώπη, καθώς όπως λένε, η Μόρια «είναι φυλακή». Περίπου στις 10 το πρωί μάλιστα προκλήθηκε ένταση όταν μία ομάδα μεταναστών κινήθηκε προς την διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο κέντρο, χωρίς να δημιουργηθούν όμως προβλήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι μετανάστες τύλιξαν έναν άνθρωπο με σεντόνι και τον περιέφεραν ως νεκρό, θέλοντας να δείξουν πως μέσα στη Μόρια είναι ουσιαστικά νεκροί.

protohema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos