Τραγωδία: Αστυνομικός απαγχονίστηκε με απίστευτο τρόπο στην Κρήτη

03 Οκτωβρίου 2019 19:45

Ο αστυνομικός που παλαιότερα υπηρετούσε σε πρεσβεία στο εξωτερικό, μετά από ένα ατύχημα που είχε έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του

Τέλος στη ζωή του με έναν αδιανόητο τρόπο έβαλε ένας αστυνομικός στην Κρήτη, ο οποίος λόγω μακροχρόνιου προβλήματος υγείας δεν υπηρετούσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Live, ο άνδρας που παλαιότερα υπηρετούσε σε πρεσβεία στο εξωτερικό, μετά από ένα ατύχημα που είχε έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και αναγκάστηκε να απέχει από τα καθήκοντά του.

Καθώς φαίνεται, ψυχολογικοί λόγοι τον ώθησαν στο απονενοημένο, και μάλιστα με τρόπο απίστευτο… Ο άνδρας, με ένα μηχανισμό στο κάθισμά του, δενόταν από τη μέση και μπορούσε να σηκωθεί για να μετακινηθεί. Αυτός ο μηχανισμός έμελε να αποδειχθεί μοιραίος, καθώς αντί να τον περάσει γύρω από τη μέση του, τον πέρασε στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή…

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos