Βίντεο: Η στιγμή του πανικού από φωτιά σε club στην Πανεπιστημίου

26 Οκτωβρίου 2019 19:39

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, με τους θαμώνες να βγαίνουν πανικόβλητοι έξω πριν επεκταθούν οι φλόγες.


Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου στο Σύνταγμα, όπου ξέσπασε φωτιά την ώρα που το νυχτερινό μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, με τους θαμώνες να βγαίνουν πανικόβλητοι έξω πριν επεκταθούν οι φλόγες.

Όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του κλαμπ είχαν ήδη απομακρυνθεί. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο φλεγόμενο χώρο ερεύνησαν για τυχόν εγκλωβισμένους αλλά δεν υπήρχε ευτυχώς κανείς. Το προσωπικό του κλαμπ αντέδρασε ψύχραιμα και διευκόλυνε την απομάκρυνση των πελατών. «Πήγαμε σήμερα και βρήκαμε την Πυροσβεστική να σβήνει φωτιά και κόσμο να κλαίει. Κρίμα», έγραψε σήμερα το πρωί χρήστης του διαδικτύου.

Το κλαμπ όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται σε υπόγειο χώρο, τον οποίο συνήθως επισκέπτονται νέοι και νέες που είναι λάτρεις της RnB μουσικής. Οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos