«Διδώ»: Νέα επέλαση της κακοκαιρίας - Θα πλήξει και την Αττική τις επόμενες ώρες

11 Δεκεμβρίου 2019 14:23

Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει ήδη τη χώρα από το Ιόνιο κι αναμένεται να καλύψει όλη τη νότια Ελλάδα


Νέο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα από την ερχόμενη Παρασκευή (13/12), ωστόσο, η «Διδώ» δεν έχει φύγει από τη χώρα μας κι αναμένεται να χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά τη νότια Ελλάδα. Δυνατές μπόρες πλήττουν αυτή την ώρα τη Θεσσαλία και το Αιγαίο, ενώ στα νότια σχήματα του Ιονίου υπάρχει νέα κακοκαιρία που πλησιάζει.

Ετσι λοιπόν, το κύμα των καταιγίδων, που περιμένουμε να σαρώσει τις επόμενες ώρες τη χώρα, θα «χτυπήσει» τη νότια Πελοπόννησο, την Αττική, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στην Αττική αναμένονται δυνατές βροχές από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11/12) μέχρι αργά τη νύχτα, όμως τα φαινόμενα θα υποχωρούν όσο πέφτει πιο βαθιά η νύχτα.

Αύριο Πέμπτη, μετά τις μεσημβρινές ώρες θα κοπάσει η κακοκαιρία, ωστόσο, η... νηνεμία, θα κρατήσει για λίγο, καθώς από την Παρασκευή έρχεται νέο, ακόμα πιο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με έντονα φαινόμενα.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos