Ενημερωτική εκδήλωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά

23 Δεκεμβρίου 2019 14:43

Προσφέρθηκαν δώρα στα φιλοξενούμενα κορίτσια του Ιδρύματος, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη (12 Δεκεμβρίου 2019) ενημερωτική εκδήλωση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά, με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσαν τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) με προσαρμοσμένες διαδραστικές και βιωματικές παρουσιάσεις, αναδεικνύοντας τα θετικά σημεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται.

Στόχος ήταν η θωράκιση των φιλοξενούμενων ανήλικων κοριτσιών κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, ειδικά στην περίοδο της εφηβείας.
Ακολούθως, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν στα παιδιά δώρα, προσφορά εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στο πλαίσιο της εταιρικής – κοινωνικής τους ευθύνης.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων, καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικότερα της νεολαίας, σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos