Απαγορεύεται η είσοδος στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

05 Ιανουαρίου 2020 17:00

Σε αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, προχώρησαν οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας, εν αναμονή της νέας κακοκαιρίας που θα χτυπήσει την χώρα.


Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» έχει αρχίσει την επέλασή του από τα βόρεια ηπειρωτικά της χώρας και μέχρι το απόγευμα αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού, επηρεάζοντας το σύνολο σχεδόν της ηπειρωτικής Ελλάδας. Εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που αναμένεται να πλήξει την περιοχή του Παρνασσού, οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου, ώστε να μην κινδυνεύουν οι εκδρομείς.

 

Ραγδαία επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού να προχωρά σε αναστολή της λειτουργίας του/Φωτογραφία: Facebook/ Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Συγκεκριμένα, από τις 12:20, όπως αναφέρει στην σελίδα του στο Facebook, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του λόγω ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos