Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει... η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha

27 Ιανουαρίου 2020 20:40

Η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε στο ίδιο κανάλι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα πάρει την θέση της διάσημης παρουσιάστριας της μεσημεριανής ζώνης του Alpha


Την απόφαση να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, έχει πάρει - σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα - η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχωρεί όχι μόνο από τον Alpha, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα, αλλά και από την τηλεόραση, ενώ ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει στα τέλη Ιουλίου του 2020, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με το παρασκήνιο μιας πιθανής μεταγραφής σε ένα άλλο κανάλι ή μιας βραδινής εκπομπής στο κανάλι του Alpha. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πρόσωπο-κλειδί του σταθμού ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στον Alpha.

Αναφορικά με το ταξίδι στην Αμερική, το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020 και ότι η παρουσιάστρια είναι ήρεμη με την απόφασή της να αποχωρήσει και να αλλάξει σελίδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυ Νικολαΐδου στο «Μεσημέρι Yes», η Αντελίνα Βαρθακούρη ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα πάρει την θέση της διάσημης παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη. «Ο Alpha είναι σε επαφές με την Green Pixel (σ.σ. Εταιρία παραγωγής του GNTM, αλλά και του "Καλύτερα Δε Γίνεται") γιατί αναζητά καινούργια project. Δεν ξέρω αν έχει υπογράψει τώρα για κάτι που θα μας έρθει τον Μάρτιο, που δεν αποκλείεται, ή κάτι για του χρόνου, δηλαδή την επόμενη σεζόν. Η Αντελίνα ήταν ένα πρόσωπο που ήθελε να κάνει τηλεόραση. Το έψαχνε. Δεν πήγε τυχαία στο τηλεπαιχνίδι του Star, ούτε πήγε τυχαία στην εκπομπή της Μενεγάκη για συνέντευξη» ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος στην εκπομπή του OPEN.

ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr