Μεταναστευτικό: Αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση με τις δομές

25 Φεβρουαρίου 2020 13:24

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της για το μεταναστευτικό είναι η κυβέρνηση και προχωρά κανονικά τον σχεδιασμό της για τη δημιουργία κλειστών δομών.

Τη νύχτα έφτασαν με πλοία στα νησιά μηχανήματα έργων, μπουλντόζες κ.λπ. προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών, όπως έχει προγραμματιστεί.

Επίσης, τη νύχτα έφτασαν στα νησιά και νέες διμοιρίες ΜΑΤ. Αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν τα μηχανήματα και το προσωπικό, προκειμένου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η αποβίβαση των μηχανημάτων στη Μυτιλήνη
Νωρίς το πρωί έφτασαν στη Μυτιλήνη του στρατού που θα αναλάβουν τις εργασίες στις εκτάσεις που θα κατασκευαστούν οι κλειστές δομές για τους μετανάστες. Ανάμεσα στα μηχανήματα ήταν μπουλντόζες και εκσκαφείς.

Στο λιμάνι κατά την αποβίβαση των οχημάτων δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, στη συνέχεια όμως τα μηχανήματα του στρατού και οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μπλόκο από λίγους κατοίκους.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos