Κοροναϊός: Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών - Μαθητές τα παιδιά της 40χρονης

27 Φεβρουαρίου 2020 21:12
Η κόρη της γυναίκας είχε ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο

Στο Κολλέγιο Αθηνών φοιτούν τα παιδιά της γυναίκας, που είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και αποτελεί το τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Αθήνα, γεγονός το οποίο έθεσε σε επιφυλακή το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της 40χρονης τραπεζικού βρίσκεται μαζί με συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών σε εκδρομή στο Λονδίνο.

Το κορίτσι είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έφυγε για Λονδίνο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις στη Βρετανική πρωτεύουσα και θα κριθεί αν θα επιστρέψει ή όχι στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Κολεγίου σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στους γονείς των μαθητών πληροφορώντας για το συγκεκριμένο γεγονός και χωρίς να αναφέρει ζήτημα λήψης μέτρων.

Ειδικότερα στη σχετική ενημέρωση σημειώνεται ότι ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών του Κολεγίου διαγνώστηκε θετική στον νέο Κορονοϊό Covid 2019.

"Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία" αναφέρει η σχετική επιστολή προς τους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλαβαν όλοι οι γονείς ενημέρωση, κάτι που προκάλεσε σύγχυση.

Ακολουθεί η επιστολή της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών:

200227192516_koronoiow.jpg

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos