Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 02-11-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος θήρας δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 32 ετών και ένας 59χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 59χρονου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να προσέλθετε στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, όπου θα γίνει η τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, με θέμα: "Ανάπτυξη Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Πάρο και Δημιουργία Θαλάσσιων και Χερσαίων Εγκαταστάσεων Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κρουαζιεροπλοίων".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, με συναίσθηση της αυξημένης ευθύνης που έχουν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στα κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας, έχει αναλάβει σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση του δικαιώματος όλων των δημοτών για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να φανταστείτε κάποιον να κατεβαίνει με ποδήλατο περισσότερα από 800 σκαλιά, κινούμενος με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα και όλα αυτά μέσα σε κάτι περισσότερο από δύο λεπτά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα μηνός Νοεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται και φέτος τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου με:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, σε συνεργασία με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΦΝΟΥ, σε καλούν να γίνεις για ακόμα μια φορά μέτοχος της χαράς και της ικανοποίησης που δίνει η εθελοντική αιμοδοσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το CNN η νέα τουριστική ταυτότητα - ομπρέλα για όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δεδομένα για πάνω από 100.000 υποψηφίους δημιουργεί το καινούργιο εξεταστικό σύστημα που θα εγκαινιαστεί φέτος από τους μαθητές της Γ' Λυκείου. Το «Εθνος» κωδικοποίησε τις δέκα αλλαγές που θα ισχύσουν τόσο στο φετινό μηχανογραφικό όσο και στις εξετάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos