Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Το όνειρο για ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στις Κυκλάδες γίνεται πραγματικότητα το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου καθώς η Νάξος διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων, δηλαδή του δεκάθλου και του επτάθλου για τις κατηγορίες Αντρών, Γυναικών και Νέων Αντρών και Γυναικών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Ελλάδα, ο κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός, αποτελεί και φέτος το επίκεντρο της προσοχής για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στις 18:30, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα του ΔΣ του Δήμου Σίφνου παρουσία του Επάρχου Μήλου & Σίφνου κ. Νικολάου Βενάκη, του Δημάρχου Σίφνου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, προέδρων και μελών συλλόγων και φορέων της Σίφνου και δημοτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 28-05-2014 το πρωί συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος 'Ίητών ένας 48χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κατεργασμένης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 28-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 42χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Θ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους για πλαστογραφία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαίρομαι που ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στους χαρακτηρισμούς που έδωσα για δωσίλογους και προδότες, αναγνώρισε τον εαυτό του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι αυτό γιατί όπως τονίζουν οι υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι ευνοούν τον πολλαπλασιασμό τοξικών λοιμογόνων παραγόντωνστο νερόκαι τα τρόφιμα, ενώ η αυξημένη εφίδρωση και αφυδάτωση βοηθά την ανάπτυξη ουρολοιμώξεων. Επιπρόσθετα οι μολύνσεις από τα εκατομμύριαέντομα είναι επικίνδυνες και αρκετές φορές θανατηφόρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραυνός έπεσε πριν από λίγη ώρα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού με αποτέλεσμα, από την αναστάτωση που προκλήθηκε, να τραυματιστούν τουρίστες που εκείνη την ώρα περιηγούνταν στον χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν δεν υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο θεσμών μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, κάτι το οποίο δεν φαίνεται πιθανό με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τότε δεν θα μπορέσει να υπάρξει εκταμίευση μέσα στον Ιούνιο, ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε χθες στην Αθήνα το Euroworking Group. Μη εκταμίευση κάποιας δόσης έως το τέλος Ιουνίου σημαίνει βασικά χρεοκοπία, καθώς θα είναι σχεδόν αδύνατον η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις χρηματοδοτικές ανάγκες της, εξυπηρετώντας το χρέος της και πληρώνοντας μισθούς και συντάξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι κακοποιούσε για ένα διάστημα 15 μηνών τον πρώην σύντροφό της καταδικάστηκε σήμερα στο Παρίσι σε κάθειρξη τριών ετών, εκ των οποίων οι 18 μήνες με αναστολή, και να καταβάλει πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos