Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Στις 26-02-2015 υπογράφτηκε η Προγραμματική σύμβαση μεταξύ των ΟΤΑ Κυκλάδων και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου του έργου «Καταπολέμηση κουνουπιών ετών 2015-2016».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το spot που έχει τη μορφή video clip σκηνοθέτησε ο Ναξιώτης (σκηνοθέτης των επιτυχιών) Γιάννης Παπαδάκος και πρωταγωνίστησε ο Κώστας Δόξας ο οποίος ερμηνεύει και το τραγούδι "Σ' ένα νησί στο κέντρο της γης" που γράφτηκε αποκλειστικά για το διαφημιστικό spot της Νάξου και η Μαρία Μακρή...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δειλά – δειλά η θερινή τουριστική σεζόν ξεκινά για την Πάρο και μαζί της κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σκάφη αναψυχής στη μαρίνα της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 22 και 23 Μαρτίου στην αίθουσα του Αρχιλόχου με θέμα «Ανταποδοτική διαλογή στην πηγή - H παιδεία ως τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης των απορριμμάτων», ξεκίνησαν οι ενημερώσεις στις σχολικές μονάδες της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα – κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους επενδυτές ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα που είχαν αποκομίσει μέχρι σήμερα για την λειτουργία του ελληνικού Δημοσίου, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με απτό δείγμα γραφής την ταχύτητα με την οποία προχωρά η υλοποίηση του Δικτύου των 25 υδατοδρομίων σε ισάριθμα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου καλεί όλους τους επαγγελματίες της Πάρου και της Αντιπάρου να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για το νέο σχηματισμό διοικητικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 φιλοξενήσαμε στο νησί μας ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός με τη διεξαγωγή στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου του Final Four Νέων Κυκλάδων 2015 στο ποδόσφαιρο και τη συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Πάρου, ΠΑΣ Νάξου, ΠΑΣ Τήνου και Α.Ο. Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας συμμετείχε για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Let's do it Greece που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 26/4/2015 . Έγιναν δυο ομάδες δράσεις, η μια ξεκίνησε από τη παραλία του Δρυού και η άλλη από το Πίσω Λιβάδι, ο καθαρισμός που έγινε αφορούσε την ακτογραμμή Πίσω Λιβάδι, Λογαρά, Πούντα, Μεσάδα,Νέα Χρυσή Ακτή, Χρύση Ακτή,Μπουτάρι και Δρυό. Ο μεγαλύτερος όγκος των σκουπιδιών ήταν πλαστικό και λιγότερο γυαλί και αλουμίνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τις διαρροές των τελευταίων ημερών περί του μέτρου της ειδικής φορολόγησης του τουριστικού κλάδου που βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, σε κοινή δήλωση προβαίνει το σύνολο των τοπικών φορέων των Περιφερειών Νοτίου και Βορείου Αιγαίου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο Νίκος Συρμαλένιος στις 4 και 5 Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos