Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 17η του μηνός Μαΐου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβουλίο του Δήμου Κύθνου την προσεχή Τετάρτη 18/05.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τομέας του τουρισμού αποτελεί μια από τις πιο προσοδοφόρες πηγές εσόδων της χώρας μας, ιδιαίτερα στην περίπτωση των νησιών μας και πιο συγκεκριμένα της Πάρου. Επίσης, γεγονός είναι ότι η τουριστική αγορά είναι παγκοσμιοποιημένη και δεν λαμβάνει πάντοτε υπόψη της τα χαρακτηριστικά, τις ιδιαιτερότητες και τις τοπικές παραδόσεις των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18 Μαΐου), με θέμα «Μουσεία και Πολιτιστικά Τοπία», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην διασφάλιση της επάρκειας νερού στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και κατά την διάρκεια της περιόδου τουριστικής αιχμής, μέσω της ορθολογικής διαχείρισης, της καλύτερης διανομής και του ελέγχου ποιότητας, στοχεύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει αυξημένες ανάγκες σε πόσιμο νερό, λόγω της μειωμένης ποσότητας υδατικών πόρων και της κατακόρυφης αύξησης του πληθυσμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12-05-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας 19χρονος ημεδαπός για παράνομο υπαίθριο στάσιμο εμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα νοστιμότερα και θρεπτικότερα φρούτα της άνοιξης θεωρούνται οι φράουλες. Όμως, σύμφωνα με τη λίστα με τα πιο «βρώμικα» φρούτα και λαχανικά που δημοσιεύει κάθε χρόνο τη οργάνωση Environmental Working Group (EWG) θα πρέπει να το σκεφτούμε δυό φορές πριν αδειάσουμε εκείνο το μπωλ με τα λαχταριστά κόκκινα φρούτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΛ.ΓΑ. καλεί όσους υπέστησαν ζημιά στη φυτική παραγωγή τους από την πυρκαγιά που έγινε στις 22-7-13 στο Βουτάκο της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς Δήμου Πάρου, [ΦΕΚ 2605/3-2-2015], να υποβάλλουν αίτημα οικονομικής ενίσχυσης στον ανταποκριτή ΕΛ.ΓΑ. Πάρου από την Παρασκευή 13-5-16 έως και τη Δευτέρα 13-6-16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Σπίτι της Λογοτεχνίας στις Λεύκες θα λειτουργήσει από 01η έως 30 Ιουνίου 2016 τμήμα μαθημάτων «Ιστορίας της Τέχνης». Τα μαθήματα θα γίνουν με την υποστήριξη της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 19 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30΄ π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, θα διεξαχθεί νοιχτή συζήτηση με θέμα τους χώρους στάθμευσης οχημάτων και μοτοσυκλετών που διατίθενται προς ενοικίαση από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos