Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Η όμορφη βραδιά της Πέμπτης 23 Ιουνίου στην Αλυκή της Πάρου, τα είχε όλα ώστε μείνει αξέχαστη στον πολύ κόσμο που συμμετείχε σε ένα από τα δημοφιλέστερα πανηγύρια της περιοχής. Το πανηγύρι του Αη – Γιάννη του Κλήδωνα πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, ακόμη πιο ζωντανό, ακόμη πιο όμορφο, με χορούς, παραδοσιακά δρώμενα και περίσσια φιλοξενία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τὸ πρόγραμμα τῶν ἀκολουθιῶν θὰ ἔχῃ ὡς ἑξῆς:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 23-06-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Τρίτη 28 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέματα που αφορούν στην ουσιαστική αναγνώριση και την ενίσχυση της νησιωτικότητας, στην κατάργηση του Ειδικού Φορολογικού Καθεστώτος στα νησιά του Αιγαίου, στην αυτοτέλεια της αυτοδιοίκησης καθώς και σε ζητήματα που σχετίζονται με τη συνολική λειτουργία του θεσμού της Περιφέρειας, με κύριο αίτημα την κατ’ εξαίρεση στελέχωση των υπηρεσιών, έθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη συνάντηση εργασίας με θέμα το ναυάγιο Sea Diamond πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 23/06 το μεσημέρι μέσω skype από το Δημαρχείο Θήρας και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κανένα έργο από το ΠΔΕ τα τρία τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 28η Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, μετά τον εσπερινό, ο Εκπολιτιστικός Εξωραιστικός Σύλλογος Καμαρών με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ, σας προσκαλεί στο πανηγύρι που διοργανώνει στο χώρο του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos