Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Η θεραπεία για μια μελανιά είναι πιο αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται αμέσως μετά τον τραυματισμό και ενώ η μελανιά εξακολουθεί να είναι κοκκινωπή και “φρέσκια”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια του ΣτΕ της προσφυγής κατά της απόφασης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 17:27

Διακομιδή από το λιμάνι της Νάξου στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν.57, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 49χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις φωνές της ξενοφοβίας και του λαϊκισμού να κυριαρχήσουν στον δημόσιο διάλογο για το Προσφυγικό, δήλωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη -που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο προσκήνιο με τα αρνητικά γεγονότα του Ωραιοκάστρου- ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας σε συνάντηση της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Επιτροπή Περιφερειών που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με θέμα το Προσφυγικό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει έναν συγκροτημένο σχεδιασμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Ικαρία η «Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών του Αιγαίου», συμπληρώνοντας 14 χρόνια σε μια μεγάλη πολιτιστική δράση για τη διάσωση, μελέτη, προβολή και διάδοση της μουσικής κληρονομιάς του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια ομάδα άγνωστων χάκερ έχουν ξεκινήσει μια «εκστρατεία» με σκοπό να βρουν τον τρόπο προκειμένου να «ρίξουν» το Διαδίκτυο, προειδοποιεί ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Μπρους Σνάιερ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η παραδοσιακή γιορτή της μπύρας στο Μόναχο εγκαινιάστηκε σήμερα υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς η Βαυαρία βυθίστηκε στο πένθος το καλοκαίρι έπειτα από δύο επιθέσεις την ευθύνη των οποίων ανέλαβαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και μια σφαγή που διέπραξε ένας ψυχικά διαταραγμένος έφηβος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα τηρεί τις δεσμεύσεις της που προβλέπονται από την αμερικανο-ρωσική συμφωνία για τη Συρία και ότι ο συριακός στρατός «σέβεται πλήρως» την εκεχειρία, ωστόσο κατηγόρησε τους αντάρτες ότι επωφελούνται από αυτήν για να «ανασυγκροτηθούν».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos