Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 2, 9, 19, 24, 25 Τζόκερ ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα (30/10/2017) πολλά σχολεία της χώρας, καθώς το Συντονιστικό Μαθητών ανακοίνωσε την κλιμάκωση την κινητοποιήσεων με καταλήψεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-0 σετ της Νίκης Αιγινίου, έπειτα από ένα καλό και ωραίος σε θέαμα παιχνίδι. Η ομάδα του νησιού μας έδειξε πολλές από τις αρετές της και μάλιστα ενθουσίασε πολύ τους φίλους της που βρέθηκαν στην κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Βρετανική εταιρεία real estate δίνει ετήσιο μισθό 225.800 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα για εργασία στο Ντουμπάι. Και το μόνο προσόν που χρειάζεται είναι δίπλωμα οδήγησης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr σας κάνει δώρο ένα στιλάτο ρολόι ιαπωνικής προέλευσης με μηχανισμό χαλαζία και πλαίσιο από χάλυβα με ένδειξη αναλογικής αλλά και ψηφιακής ώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το φεγγαράκι πρόβαλε» είναι ο τίτλος του νέου όμορφου τραγουδιού του Παντελή Θαλασσινού που «ξεχειλίζει» από νησιώτικο χορευτικό ήχο και ξεσηκώνει με τους στίχους του όσους αγαπούν τις νησιώτικες μελωδίες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά πλούσιο είναι και το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίσης, στο πρόγραμμα δεσπόζει και το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί το “μαγικό σουτιέν” που κάνει όλες τις γυναίκες να μοιάζουν εκθαμβωτικές και εντυπωσιακές χωρίς να χρειαστεί να λιώσουν στα γυμναστήρια και ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συγνώμη, κύριε Δήμαρχε, που σας χαλάμε την ησυχία, αλλά.......»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ποτάμι Νοτίου Αιγαίου καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική παρέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής στο Εμπορειό της Σαντορίνης την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής κατά της φασιστικής εισβολής, που είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση της εκδήλωσης μνήμης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos