Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή ασθενούς από την Πάρο με πλωτό μέσο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή ασθενούς από την Πάρο με πλωτό μέσο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εντοπισμός θαλάσσιων θηλαστικών και χελώνων που εκβράζονται νεκρά στις ακτές, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο μέρος της καθημερινότητάς μας στο Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος, το οποίο δεν δημοσιοποιούμε συχνά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Consumeless, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τη Γραμματέα του Κατερίνα Μαργαρίτη επισκέφθηκαν τη Μάλαγα, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εργασίες των εταίρων του προγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα την απόφαση τροποποίησης της πρόσκλησης με τίτλο «Αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών – αντιπλημμυρικά έργα», με την οποία δίνεται παράταση, μέχρι και τις 31/01/2018, στον χρόνο υποβολής προτάσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους, δήμους και ΔΕΥΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, λόγω έλλειψης προτάσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές. Κρίνεται η πρωτιά στο ματς Σεβίλλη – Λίβερπουλ, τα δίνει όλα για τη νίκη η Νάπολι κόντρα στη Σαχτάρ, δεν έχει περιθώρια η Μονακό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το νησί της Νάξου επισκέπτεται από σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-11-2017 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι το χρονικό διάστημα από 31-10-2017 έως 14-11-2017, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία, της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε χρήματα-τιμαλφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δόθηκε από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών η σύμφωνη γνώμη για την προέγκριση ένταξης στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών (ΣΠΕΜ), στο πλαίσιο της επικείμενης αναθεώρησής του, τριών μεγάλων λιμενικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 8,08 εκατ. ευρώ, τα οποία ανήκουν στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών και διαθέτουν υψηλή ωριμότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos