Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Οι διαταραχές του ύπνου μπορεί να αποτελούν σημάδι ότι, κατά τα άλλα υγιείς, άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν τη νόσο Αλτσχάιμερ αργότερα στη ζωή τους, σε σχέση με όσους κοιμούνται χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιράκι και τα μποστανάκια της Πάρου είναι γεμάτα με λαχανικά εποχής μυρωδάτα και φρέσκα που μπορούν να νοστιμίσουν κάθε συνταγή, εύκολα και γρήγορα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω καθυστέρησης από το προηγούμενο δρομολόγιο, το δρομολόγιο με το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ στις 13/07/2017 από Ρόδο προς Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Ανάφη-Σαντορίνη-Πειραιά, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (12/07), με τους αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ να πρωταγωνιστούν στο κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κοσμοσυρροή και η αδυναμία εξεύρεσης θέσης parking στον ποταμό στη Νάουσα προκαλεί κάποιες φορές και ευτράπελα απίθανων συμπεριφορών...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 20χρονο αγνοούμενο κολυμβητή που αναστάτωσε από χθες το απόγευμα την τοπική κοινωνία της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Ιουλίου (ώρα 21:00), το 2o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Τήνο, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σπουδαίο έργο για την προστασία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και την ανάδειξη του μεσαιωνικού Κάστρου της Νάξου αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για το έργο «Νησίδα Μουσείων Κάστρου Χώρας Νάξου» επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 2.300.000 ευρώ, το οποίο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 51% των σύγχρονων ταξιδιωτών ισχυρίζονται ότι τώρα ταξιδεύουν συχνότερα από παλιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos