Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Παράταση έως τις 15 Ιανουαρίου σχεδιάζει να ανακοινώσει εντός της ημέρας το υπουργείο Οικονομικών, για την διορία δήλωσης επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού από τους υπόχρεους αποδοχής πληρωμών με ηλεκτρονικά μέσα (POS) που τυπικά έληξε εχθές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τον Πρέσβη του Κατάρ, κ. Abdulaziz Ali Al-Naama, επίσημη εκδήλωση στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου του κρατιδίου, όπου η Μύκονος εκπροσωπήθηκε από τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Τόνια Ανδρόνικου και τη Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων κα. Μαρία Κουσαθανά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική αναμένεται να είναι η προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων στη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από εκτενές διαφημιστικό αφιέρωμα στη διεθνή ιστοσελίδα της κορυφαίας εφημερίδας Daily Telegraph ως αποτέλεσμα του στοχευμένου διαφημιστικού προγράμματος προβολής του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 17η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα, Πέμπτη (13/12/2018) αναμένεται να δουν τα χρήματα του κοινωνικού μερίσματος 2018 στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι που έκαναν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το εντεκάμηνο Ιανουαρίου- Νοεμβρίου του 2018 προκύπτει ιστορική άνοδος στην αεροπορική κίνηση της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος. Μαζί τους αποφυλακίζονται και άλλοι επτά. Είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-12-2018 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός και 31χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos