Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, φωνάζοντας συνθήματα κατά τον δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι προφυλακίστηκαν πριν από λίγα λεπτά με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας «κόβει« την ύλη για τους μαθητές της Γ΄λυκείου από την Ιστορία του Παύλου Μελά, του Γερμανού Καραβαγγέλη, του Ίωνα Δραγούμη αλλά και του Μακεδονικού Αγώνα «για να μην κουραστούν οι μαθητές από τις επαναλήψεις»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-12-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Β’ και Γ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης καθώς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών με συνολική ποινή φυλάκισης -1- έτους, -7- μηνών και χρηματική ποινή 6.200 ευρώ, για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον, ο 35χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 14:54

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Την 06-12-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία υπογράφηκε η σύμβαση του Σικάγο. Η σημερινή ημέρα τονίζει την οικονομική και κοινωνική συμβολή των αερομεταφορών στην παγκόσμια κοινωνία μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «ζεσταίνονται» από σήμερα, Παρασκευή (07/12), και η θερμοκρασία ανεβαίνει και στοιχηματικά. Επιλογές προκύπτουν τόσο από τις μεγάλες, όσο και από τις μικρές κατηγορίες, ενώ άκρως ενδιαφέρον είναι και το πρόγραμμα της EuroLeague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 11η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της κατάρτισης των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δωρεάν εντατικά σεμινάρια για εμπόρους και επαγγελματίες σχετικά με την επιχειρηματικότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση από Λιμεναρχείο Ρόδου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos