Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Είναι μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες. Γιατί είναι ζεστή, περιέχει πλούτο βιταμινών και αντιοξειδωτικών στοιχείων και φτιάχνεται με τα γευστικότερα χειμερινά λαχανικά που αυτή την περίοδο είναι στην εποχή τους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Παριανοί παραγωγοί μετείχαν στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 εντυπωσιάζοντας με τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του νησιού που παρουσίασαν και δεν ήταν άλλα από το περίφημο μέλι Πάρου και τα ευεργετικά του προϊόντα, ποικιλία παραδοσιακών γλυκών του κουταλιού αλλά και νόστιμες μαρμελάδες, όλα φτιαγμένα με υλικά της φύσης της παριανής γης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μυστικό για τον σωστό και αποτελεσματικό καθαρισμό του τηλεφώνου του μπάνιου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάντο δικό σου απλώς και μόνο με ένα κλικ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράση σε όλη την Ευρώπη υπάρχει στο αποψινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει η ρεβάνς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Καθοριστικές αναμετρήσεις θα γίνουν επίσης σε Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ προτάσεις προκύπτουν και στο Eurocup.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμος Θήρας προέβη το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου 2018 στην πρώτη φάση της διαβούλευσης για την προετοιμασία του «Ειδικού Αναπτυξιακού Σχεδίου» για τη Βιώσιμη Διαχείριση της Θήρας ως Διεθνώς Αναγνωρίσιμου Τουριστικού και Πολιτιστικού Προορισμού, σε συνδυασμό με τη βελτίωση και τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών, πριν την άφιξη, κατά τη διάρκεια διαμονής των επισκεπτών, αλλά και μετά την αναχώρησή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στο Βελλίδειο. Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018. Ώρα: 20:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση το Opentourism Κυκλάδων επιστρέφει στην Άνδρο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων , με ελεύθερη είσοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bροχές, νοτιάδες και εισβολή σκόνης από την Αφρική προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος από την Τετάρτη, ενώ επιδείνωση του καιρού θα έχουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos