Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Δύο ελληνικά μπαρ είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα των φετινών World’s 50 Best Bars που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακήδιακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 81χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμιος συναγερμός, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουρκική αεροπορική επιδρομή σε βάση Κούρδων κοντά στα σύνορα με την Συρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα, παγκοσµίως εναρµονισµένη διαδικασία δοκιµής ελαφρών οχηµάτων (WLTP), σύµφωνα µε την οποία ο υπολογισµός γίνεται βάσει των εκποµπών CO2, πήρε αναβολή και θα εφαρµοστεί από το 2020. Ο πίνακας µε τις νέες τιµές και ποιοι δικαιούνται απαλλαγή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία πολύ σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να προωθήσει τα εξαιρετικά και πιστοποιημένα προϊόντα της, είχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μοναδική τιμητική βράβευση για την Πάρο, τις Κυκλάδες και το Ν. Αιγαίο «ήρθε» μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr, στην οποία απονεμήθηκε πρόσφατα το βραβείο της δεύτερης καλύτερης (Silver) on line παρουσίας, ανάμεσα σε περιφερειακά μέσα από ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «φρόντισε» με τον «Κλεισθένη» να κάνει ακόμα πιο εχθρική την τοπική διοίκηση απέναντι στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ακόμα πιο φιλική στις επενδύσεις και τη κερδοφορία των επιχειρηματικων ομίλων, στις δραστηριότητες δήμων και περιφερειών (απορρίμματα, υποδομές, αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας κλπ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τριετής θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Ανακαινίσεως Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Λευκών έληξε και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρέπει να εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φθινόπωρο είναι εδώ! Μπορεί να έκανε την εμφάνισή του κάπως καθυστερημένα, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα που το συνοδεύουν θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις Κυκλάδες τις επόμενες ώρες…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos