Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Με τη δέουσα ευσέβεια θα τελεστούν οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Παναγιά της Πάρου, την Εκατονταπυλιανή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου επέλεξε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας για την έναρξη των προεκλογικών ομιλιών του ενόψει των προσεχών εθνικών εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου - Τήνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάγωσε» όλο το γήπεδο στο 17 λεπτό στο τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων από τον σοκαριστικό τραυματισμό του kostantinov που του γύρισε η γλώσσα μετά απο μια διεκδίκηση της μπάλλας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε δεκάδες διαδηλωτές και αστυνομικούς στο Παρίσι κατά το 23ο Σάββατο των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει δώρο ένα μοναδικό Πασχαλινό 3ήμερο στη Σύρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 18:57

Νηστεία: Ένα δώρο για την υγεία μας

Η Ορθόδοξη Χριστιανική νηστεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής, αφού σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία προβλέπετε να νηστεύουμε 180-200 ημέρες ετησίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μένα πολιτική σημαίνει προσφορά, προσφορά στον τόπο, όχι ιδιοτέλεια. Σημαίνει ακόμη, σεβασμός πρώτα από όλα στον άλλο (δε χρησιμοποιώ τη λέξη αντίπαλος, γιατί όλοι για τον ίδιο τόπο παλεύουμε) αλλά και στον εαυτό μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 16:42

Μεγάλη Παρασκευή στον Πρόδρομο Πάρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» προσκαλεί όλους μας στην καθιερωμένη συνεστίαση τιμής στη μνήμη των νεκρών του χωριού, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μετά την Αποκαθήλωση στο χώρο «Δεξαμενή».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, αυξάνεται στις 950.000 ευρώ, η χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου υποδομής, του δικτύου ύδρευσης της περιοχής Αρκεσίνης στην Αμοργό, το οποίο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos