ΝΔ: Βαθύς προβληματισμός μετά τα όσα ακούστηκαν

09 Φεβρουαρίου 2015 01:57

Την στήριξή της στην εθνική προσπάθεια εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά το πέρας των προγραμματικών δηλώσεων από τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ωστόσο τον «βαθύ προβληματισμό» της για το αν θα υπάρξει επιτυχής διαπραγμάτευση.

«Η ΝΔ στηρίζει την εθνική προσπάθεια για επωφελή συμφωνία. Σημειώνει ότι για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι προϋπόθεση της εθνικής κυριαρχίας και ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας, ξεχνώντας όμως ότι αυτό ήταν επίτευγμα της προηγούμενης κυβέρνησης που ο ίδιος πολέμησε συστηματικά».

Με αυτή την πρώτη αντίδραση σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Και κατέληξε: «Η ΝΔ εκφράζει όμως τον βαθύ προβληματισμό της, για το εάν θα υπάρξει επιτυχής διαπραγμάτευση μετά τα όσα ακούστηκαν απόψε».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos