Παρέμβαση Κων. Μητσοτάκη για Στουρνάρα

13 Μαϊος 2015 12:02

Κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ασκεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

 

Με γραπτή του δήλωση ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός αναφέρει ότι «ο Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να κατηγορηθεί γιατί δεν ενημέρωσε τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό για τα τεράστια βάρη, τα οποία σωρεύει στους ώμους των Ελλήνων φορολογουμένων η ατέρμονη παράταση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και για τα χάλια της ελληνικής οικονομίας και όχι για το αντίθετο, όπως φαίνεται να πιστεύει η κυβέρνηση».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σημειώνει επίσης τα εξής:

«Επί πολλά χρόνια, όταν η Ελλάς αφρόνως εβάδιζε προς τον υπερδανεισμό και την χρεοκοπία, κατηγορούσα τους εκάστοτε Διοικητές της Τράπεζας Ελλάδος, διότι, αυτοί τουλάχιστον δεν ενημέρωναν όπως είχαν θεσμικό χρέος, τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο για τους κινδύνους εις τους οποίους η χώρα εξετίθετο. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί με τον Γιάννη Στουρνάρα».

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos