«Κλείδωσαν» οι εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου

20 Αυγούστου 2015 20:18

Για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου «κλείδωσε» η ημερoμηνία των πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.


Λίγο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και αναμένεται τις επόμενες ώρες διάγγελμα από τον πρωθυπουργό. Κατά πληροφορίες, αμέσως μετά θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου και στη Βουλή με στενούς του συνεργάτες, μέλη της κυβέρνησης αλλά και κομματικά στελέχη.
Η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ήταν σίγουρη, ωστόσο παρέμενε ανοιχτό το εάν θα επιλεγεί η διαδικασία εξπρές για εκλογές τον Σεπτέμβριο ή εάν θα προτιμηθεί η χώρα να οδηγηθεί σε κάλπες τον Οκτώβριο.
Στο μεταξύ, στη Βουλή προσήλθε λίγο μετά τις πέντε και μισή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα έχει σύσκεψη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Επίσης, αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανόν με την συμμετοχή και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos