Διαψεύδει ο Γ. Στουρνάρας δημοσίευμα για συνάντησή του με τον Κ. Σημίτη

25 Σεπτεμβρίου 2016 16:01

Ο Διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιάννης Στουρνάρας με ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που τον ήθελε να συναντάται με με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, στο σπίτι του στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, αμέσως μετά την επίσκεψη της Οικονομικής Αστυνομίας, στη διαφημιστική εταιρία της συζύγου του Λίνα Νικολοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:

1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.

2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.

3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.

Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα.»

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos