Ο Βύρων Πολύδωρας υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ

29 Οκτωβρίου 2016 15:01

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για την θέση του πρόεδρου του ΕΣΡ, μετά από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας πως ο Βύρων Πολύδωρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την θέση αυτή.


«Η κατάσταση στο θέμα αυτό (συγκρότησης του ΕΣΡ) είναι σε ένα βραχυκύκλωμα και θεωρώ την πρόταση που μου έγινε να αναλάβω Πρόεδρος του Συμβουλίου ως τιμητική, αλλά κυρίως ως πρόταση για μια θέση ευθύνης» δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Βύρων Πολύδωρας.

«Αυτές τις ώρες όλοι οι δυνάμενοι να εκφέρουν γνώμη και να έχουν την αποφασιστικότητα για μια εποικοδομητική συμβολή, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να δράσουν» πρόσθεσε.

«Αυτό που εξέθεσα εγώ στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής είναι ότι με συνταγματική συμπεριφορά, συμμόρφωση, το δεχόμαστε, όπως είναι φυσικό, έχει δηλωθεί και από πλευράς κυβερνήσεως και φυσικά και από εμένα με την νομική μου παιδεία, την απόφαση του ΣτΕ και εννοούμε ότι το καίριο σημείο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα» είπε ο κ. Πολύδωρας, προσθέτοντας «αυτό εγένετο δεκτό από τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Βουλής και αυτή είναι η νέα θέση της πρότασης για την συγκρότηση του Συμβουλίου της Ραδιοτηλεόρασης».

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos