Επίσκεψη Ομπάμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

16 Νοεμβρίου 2016 12:06

Ο Μπαράκ Ομπάμα μετέβη στην περιοχή της Ακρόπολης λίγο μετά τις έντεκα το πρωί. Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ η πρόσβαση δεν επιτρέπεται ούτε σε πεζούς. Η αστυνομική παρουσία είναι έντονη ενώ γερανοί της Τροχαίας έχουν απομακρύνει όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και άνδρες της ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου έχουν «χτενίσει» την περιοχή.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού με την οποία ενημερώνει το κοινό ότι σήμερα Τετάρτη οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) θα παραμείνουν κλειστοί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο σταθμός του μετρό στην Ακρόπολη καθ’υπόδειξη της Αστυνομίας θα κλείσει στις 09:30 για επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη ο Μπαράκ Ομπάμα θα μεταβεί μετά τη μία και μισή για την προγραμματισμένη ομιλία του στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.

Η Αττική Οδός και η Βάρης- Κορωπίου θα παραμείνουν κελιστές από τις 14:00 έως τις 16:00 την ώρα που ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να αποχωρήσει με το Air Force One από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βερολίνο.

Σημειώνεται ότι σήμερα δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00. Το τραμ δεν θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 16:00 και στη Γραμμή 1 δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos