Χαμηλώνει τις προσδοκίες η τρόικα ενόψει Eurogroup

22 Νοεμβρίου 2016 15:09

Ευκαιρία για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό πρόγραμμα χαρακτηρίζουν πήγες των θεσμών τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 5ης Δεκεμβρίου.

Γεγονός το οποίο δείχνει ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια συμφωνία για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης παρά το γεγονός ότι αυτός παραμένει ο κεντρικός στόχος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές των θεσμών η αποστολή των κλιμακίων τους στην Αθήνα ολοκληρώθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο και καταγράφηκε καλή πρόοδος.

Στόχος σύμφωνα με τις ίδιες πήγες παραμένει η επίτευξη συνολικής συμφωνίας της β’ αξιολόγησης του προγράμματος (σύντομα) χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς αναμένεται να συμβεί αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό από τους θεσμούς ανέφεραν ότι «στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου θα είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστωθεί η πρόοδος επί της διαδικασίας» και σημείωναν ότι θεσμοί θα συνεχίσουν να εργάζονται στενά με τις ελληνικές αρχές τις επόμενες ημέρες.

www.kathimerini.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos