Η απάντηση Καμμένου στο... μάθημα ειρήνης της Αλβανίδας ομολόγου του

04 Δεκεμβρίου 2016 18:25

Ξεκάθαρο μήνυμα στην Αλβανίδα ομόλογό του, ότι «η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε τώρα είναι, πολεμοχαρής» έστειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε κατά σε εκδήλωση στη σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής.


«Αυτό θα πρέπει «να το ακούσουν ορισμένοι στα ανατολικά, αλλά και στα βόρεια σύνορά μας», διαμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απαντώντας στους υπαινιγμούς που έκανε η Μίμι Κόντελι μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ότι ο Έλληνα υπουργός «προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος».
Ο Έλληνας υπουργός συμπλήρωσε, δε, ότι «επενδύουμε, μέσω των ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων, της μαχητικής τους ικανότητας και της αποτρεπτικής τους δύναμης, στην ειρήνη και όχι στον πόλεμο».

Η ανάρτηση της Αλβανίδας υπουργού
Με μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία δεν κατονόμασε τον Πάνο Καμμένο, ωστόσο ερμηνεύτηκε από τα αλβανικά ΜΜΕ ότι στρέφεται κατά του Έλληνα ομολόγου της, η Μίμι Κόντελι έγραψε:
«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Ομως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Εχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία».

Τα μηνύματα Καμμένου σε Άγκυρα και Τίρανα
Την περασμένη Πέμπτη ο κ. Καμμένος διανυκτέρευσε με στολή παραλλαγής στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ηπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Αγκυρα και τα Τίρανα.
«Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι' αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ηταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από εκεί ο Ελληνας υπουργός Άμυνας.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos